Vi skickar våra paket inom Sverige med PostNord eller Budbee. Vilket alternativ som erbjuds är beroende av ditt postnummer.

Leveranser med PostNord skickas till ett PostNord-ombud eller en av deras paketboxar. För att hämta ut paket i PostNords paketbox krävs en smartphone med PostNords app, legitimering via mobilt BankID samt bluetooth. Läs mer om att hämta i paketbox här.

Leveranser med Budbee levereras fram till din dörr. Vid leveranser utanför Sverige varierar valet av fraktbolag.