Passade inte skorna? Du kan enkelt och utan kostnad returnera och få pengarna tillbaka.

Gör följande:
Stoppa skorna i originalförpackningen som du placerar i påsen. Varan ska vara i det skick den var när du fick den. Alla lappar skall sitta kvar på varorna och ligga i sin kartong om sådan fanns. Har du inte påsen kvar kan du använda en annan slitstark påse.

POSTNORD - Klistra returetiketten du fick med leveransen på ytteremballaget. Tänk på att inga gamla frakthandlingar får vara synliga. Lämna sedan in paketet på ditt närmsta ombud.

BUDBEE – Boka en upphämtning via länken du fått innan leverans, eller med hjälp av Budbees app. (Ingen returetikett behövs)

Du har alltid 14 dagars ångerrätt vid köp av varor på Sajten. Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 14 dagar från det att du eller någon av dig angiven person tagit emot den beställda varan (ångerfristen).